Šildantis anglies pluošto apklotas Rimatek TI (statinėms)

Šildantis anglies pluošto apklotas Rimatek TI (statinėms)
Kaina: 1010.00 €
Į krepšelį

Pristatymo laikas: 10 d.d.

EAN kodas: 380015-00756
Artikulas: 380015-00756
Šildantis anglies pluošto apklotas Rimatek TI (statinėms) Šildantis anglies pluošto apklotas Rimatek TI (statinėms) Šildantis anglies pluošto apklotas Rimatek TI (statinėms)
Aprašymas

Techninė informacija:

  • Temperatūros valdymas: nuo 0 iki 90 °C (elektriniu valdikliu);
  • Vidinio saugos termostato ribos: 90 °C;
  • Apsaugos klasė: IPX4;
  • Maitinimas: 230 V AC;
  • Maitinimo kabelis: 5 m (IEC309 jungtis).

Rimatek kompanijos gaminamas šildantis anglies pluošto apklotas skardinėms ir statinėms yra gaminamas naudojant anglies pluošto laidininkus. Tai yra patentuota technologija, kuri leidžia gaminti labai lanksčius, atsparius, daugiafunkcinius ir mažai energijos vartojančius šildančius apklotus. Šie elektriniai apklotai pasiteisina visose srityse, kur reikia pakelti ar palaikyti specialių medžiagų, laikomų metalinėse ar plastikinėse statinėse/skardinėse, temperatūrą (max 90 °C).

Medžiagos gali būti skystos sudėties: alyva, cheminis kompozitas, klijai, derva, lakas arba dujos (CO2 ir kt.), bet ne degios dujos.

Anglies pluošto apklotas naudojamas siekiant skysčius apsaugoti nuo užšalimo ar dujų atveju nuo suskystėjimo. Taip pat padeda užtikrinti tinkamą skysčių klampumą (pavyzdžiui medaus, džemo, sirupų ar aliejaus). Apklotas naudingas ne tik skysčių, bet ir kietųjų medžiagų laikymui – saugo nuotirpimo (pavyzdžiui šokolado, dervos ar klijų).

Šildymo paviršius yra pagamintas iš aramidinio audinio, o anglies puošto laidininkai išdėstyti vertikalia kryptimi. Apklotas turi du izoliacinius sluoksnius, kurie apsaugo nuo šiluminių nuostolių.

Anglies pluošto šildymo technologija leidžia sutaupyti iki 40 % šilumos energijos.

Velcro uždarymas šildančius apklotus leidžia panaudoti skirtingo dydžio konteineriuose, tūrinėse talpose, statinėse ir pan. Šildymo apklotus komplektuojant kartu su valdymo moduliu galima reguliuoti talpos paviršiaus ir talpos viduje esančių medžiagų temperatūrą (nuo 0 iki 90 oC). 90 x 70 mm dydžio modulis yra integruotas į oranžinę juostą. Šildančio apkloto Rimatek TI-1500 Lite modeliai yra be integruoto elektroninio temperatūros valdiklio, tačiau galima prie jų prijungti išorinį valdiklį (įsigyjamą atskirai).

Anglies pluošto išorėje yra mėlynos spalvos liepsnai atsparus poliesteris, dengtas teflonu. Apklote integruoti įtempikliai, kurie užtikrina tinkamą prigludimą prie šildomo paviršiaus. Šis produktas turi labai lankstų vielos tinklelį įžeminimui. Lengva reguliuoti talpos temperatūrą.

Sluoksniai (vidus - išorė)

  1. Aramidinis audinys su RTV silikonu
  2. Įžeminimo tinklelis
  3. Anglies pluošto šildymo kabeliai
  4. Aramidinis audinys
  5. Ugniai atspari izoliacija su aliuminio sluoksniu
  6. Ugniai atspari izoliacija
  7. Išorinis audinys - poliesteris

Atsisiųsti produkto katalogą

Susijusios prekės
















© 2024 www.sildymo-iranga.lt. Visos teisės saugomos. Svetainių kūrimas

Naujienlaiškio užsisakymas

Užsisakykite www.sildymo-iranga.lt naujienlaiškį ir gaukite 2,90 EUR vertės dovanų kuponą apsipirkti mūsų e-pardutovėje. Kupono kodą atsiųsime Jūsų nurodytu el.paštu.