Sieninis mini rekuperatorius VL-100U5-E

-20%
2 metai
Sieninis mini rekuperatorius VL-100U5-E
Kaina: 509.73 €637.16 €
Į krepšelį

Pristatymo laikas: 2 - 4 darbo dienos

Artikulas: VL-100U5-E
Sieninis mini rekuperatorius VL-100U5-E Sieninis mini rekuperatorius VL-100U5-E Sieninis mini rekuperatorius VL-100U5-E
Aprašymas
Šiuolaikiniai nauji ar renovuoti pastatai yra ypač sandarūs ir dažnai neišvengiama "sergančio namo" sindromo, kurio pagrindinė priežastis yra nepakankama ventiliacija. Aišku, visada galima atidaryti langus ir išvėdinti patalpas. Tačiau neretai šviežias oras, kuris patenka į patalpas, būna šaltas, todėl kainuoja nemažai lėšų jį iš naujo sušildyti. MITSUBISHI ELECTRIC išsprendė šią problemą - sukūrė itin kompaktišką sieninį mini rekuperatorių, todėl nebereikia atidarinėti langų, kad išvėdintumėte patalpas. Šviežias oras, kuris patenka į patalpas, yra apšildomas išeinančio oro, dėl to sutaupoma net iki 80% energijos. Sieninis mini rekuperatorius atlieka tas pačias funkcijas kaip ir ortakinis rekuperatorius, tačiau jo įrengimas yra ženkliai pigesnis ir paprastesnis.

Ši mini rekuperacinė sistema skirta naudoti nuosavuose namuose, butuose, biuruose, konferencijų salėse ar kitur, kur stinga ventiliacijos. Mini rekuperatoriaus ypatumai:
  • Gerai ventiliuoja;
  • Dviejų padėčių oro išpūtimas (horizontalia ar vertikalia kryptimi);
  • Gerai slopina aplinkos triukšmą, tyliai veikia;
  • Labai našus;
  • Turi patentuotą šilumokaitį;
  • Lengvai ir paprastai montuojamas ant sienos, nereikia brangios ortakių sistemos;
  • Sumažina namo šildymui ar vėsinimui skirtas išlaidas, kadangi sutaupo iki 80% energijos;
  • Veiksmingai apdoroja tiek šiltą, tiek šaltą orą.


Rekuperacinė sistema VL-100U5-E yra lengvai montuojama ant išorinės pastato sienos, tačiau ji puikiai slopina iš išorės sklindančius garsus. Ši sistema sukurta taip, kad "Lossnay" šilumokaityje, kryžiuojant šilto ir šalto oro srautus, o specialiai membranai atskiriant išeinančio ir įeinančio oro srautus, į vidų patenka tik šviežias oras. Tokiu būdu sumažinamos namo šildymui skirtos išlaidos. Nors rekuperacinė sistema VL-100U5-E yra nedidelė, tačiau veikia labai našiai - cirkuliuojamo oro srautas yra 60 - 105 m3/ val., o jos naudingumo koeficientas - iki 80%. Su šia rekuperacine sistema vėdinant patalpas energija nešvaistoma, o į patalpos vidų visada patenka šviežias oras.

Didžiausias VL-100U5-E rekuperatoriaus privalumas - gerai išvėdintos patalpos. Tai lemia geresnę sveikatą, kokybiškesnį poilsį ir našesnį darbą. Be to, vėdinant patalpas šiuo rekuperatoriumi, nebėra būtinybės vėdinti jas atvėrus duris ar langus, todėl šilumos prarandama minimaliai.
Prekinis ženklas: Mitsubishi Electric
Modelis: VL-100U5-E
Galingumas, W: 15/31
Gabaritai, mm: 620x265x200
Įtampa, V: 230
Spalva: Balta
Cirkuliuojamo oro sautas, kub.m.: 60/105
Naudingumo koeficientas, % : 73/80
Triukšmo lygis, dB: 25/37
Ilginimo vamzdžių ilgis, cm: 50
Su laidu ir kištuku į rozetę: Taip
Maitinimo laido ilgis, m: 3
Garantija: 2 metai

Peržiūrėtos prekės

















© 2024 www.sildymo-iranga.lt. Visos teisės saugomos. Svetainių kūrimas

Naujienlaiškio užsisakymas

Užsisakykite www.sildymo-iranga.lt naujienlaiškį ir gaukite 2,90 EUR vertės dovanų kuponą apsipirkti mūsų e-pardutovėje. Kupono kodą atsiųsime Jūsų nurodytu el.paštu.