Laistymo sistema 20 augalų

Laistymo sistema 20 augalų
Kaina: 15.60 €
Į krepšelį

Pristatymo laikas: Išsiunčiama per 2-8 d. d.

EAN kodas: 117223
Artikulas: 117223
Aprašymas

Lašelinio laistymo sistema iš 67 elementų, skirta 20 augalų.

Komplekto komponentai:

1. VANDENS ŽARNA 20m - pagaminta iš kokybiško plastiko, ji yra visos instaliacijos pagrindas. Žarną galima lengvai padalinti į mažesnes dalis, o vanduo gali būti tiekiamas pagal poreikį naudojant pritvirtintus trišakius ir ilgintuvus. Vidinis skersmuo 4mm. Išorinis skersmuo 7 mm

PATARIMAS:

Kad būtų lengviau surinkti, kelioms sekundėms padėkite žarnos galą į karštą vandenį – tai suminkština jos struktūrą ir lengviau pritvirtinsite norimą galą. Atvėsusi žarna atgauna pradinį kietumą.

2. Reguliuojamas lašelinis laistymo antgalis 20 VNT, skirti laistyti augalus, turinčius skirtingus vandens poreikius. Jie leidžia lengvai reguliuoti vandens kiekį individualiai kiekvienam augalui, dydžiui ir augimo tempui. Tvirtinama tiesiai prie žarnos. Srauto reguliavimas sukant antgalį – nuo ​​pavienių lašų iki nuolatinio laistymo.

3. Trišakiai -  20 VNT - komplekte yra trišakiai purkštuvų antgalių tvirtinimui. Montuodami atkreipkite dėmesį į naudojamų purkštukų skaičių ir atitinkamai planuokite montavimą.

4. KAIŠČIAI ŽARNAI 20 VNT - komplekte esantys kaiščiai palengvina žarnos montavimą tiesiai į žemę arba į puodą.

5. ŽARNOS AKLĖ 2 vnt. - naudojamas pritvirtinti prie žarnos galo sumontavus komplektą. Jie uždaro vandens cirkuliaciją įrenginyje.

6. Universali Jungtis -  1 Vnt. - leidžia prijungti žarną prie sodo krano. Komplekte yra atitinkamas adapteris.

7. Tefloninė juosta 1 Vnt. - naudojama instaliacijos sandarinimui.

8. UNIVERSALUS  JUNGIMAS 1 VNT - universalus spaustukas skirtas visų rūšių nestandartiniams čiaupams (be sriegio).

Peržiūrėtos prekės

















© 2024 www.sildymo-iranga.lt. Visos teisės saugomos. Svetainių kūrimas

Naujienlaiškio užsisakymas

Užsisakykite www.sildymo-iranga.lt naujienlaiškį ir gaukite 2,90 EUR vertės dovanų kuponą apsipirkti mūsų e-pardutovėje. Kupono kodą atsiųsime Jūsų nurodytu el.paštu.