Dimerio dangtelis su dviviečiu rėmeliu Feelspot, juodas

Dimerio dangtelis su dviviečiu rėmeliu Feelspot, juodas
Kaina: 18.00 €
Į krepšelį

Pristatymo laikas: 1-2 d.d.

EAN kodas: 586247-00130
Artikulas: 586247-00130
Aprašymas

Modernaus dizaino sensorinis dangtelis dimeriui su dviviečiu rėmeliu Feelspot FSSRD3+2B (be lizdo). Juodos spalvos stiklinis sensorinis jungiklio dangtelis dimeriui pagamintas iš grūdinto stiklo, yra atsparus vandeniui ir ugniai. Aukštos kokybės prietaisas leis mėgautis patogiu valdymu bei paprasta priežiūra. Su modernaus dizaino jungikliu vienu prisilietimu galėsite įjungti arba išjungti apšvietimą patalpoje bei reguliuoti apšvietimo intensyvumą (šviesiau/tamsiau). Sensorinis jungiklis Feelspot turi įmontuotą LED indikatorių, kuris padės lengvai rasti jungiklį tamsoje. Dvivietis rėmelis gali būti komplektuojamas su bet kuriuo Feelspot kištukiniu, TV, USB, HDMI, interneto lizdu ir kt Paprasto valdymo ir patikimo veikimo dangtelis dimeriui Feelspot įgyvendins įvairiausius techninius ir interjero dizaino sprendimus, atitinkančius išrankiausio kliento poreikius.

Komplektaciją sudaro:

  • Juodo stiklo dvivietis dimerio dangtelis (matmenys 228 × 86 mm); 

Privalumai:

  • Elegantiškas, minimalistinis jungiklio dizainas puikiai tiks tiek klasikinių, tiek modernių namų, butų, viešbučių ir biurų interjeruose;
  • Pagaminta iš patvaraus grūdinto stiklo, pasižyminčio dideliu atsparumu įbrėžimams ir blukimui.
  • Tobulai plokščią skydelį lengva valyti; 
















© 2024 www.sildymo-iranga.lt. Visos teisės saugomos. Svetainių kūrimas

Naujienlaiškio užsisakymas

Užsisakykite www.sildymo-iranga.lt naujienlaiškį ir gaukite 2,90 EUR vertės dovanų kuponą apsipirkti mūsų e-pardutovėje. Kupono kodą atsiųsime Jūsų nurodytu el.paštu.