3 metai
Comfort WiFi termostatas
Kaina: 172.15 €
Į krepšelį

Pristatymo laikas: 2 - 4 darbo dienos

Artikulas: 19115970
Comfort WiFi termostatas Comfort WiFi termostatas
Aprašymas
Termostatas Comfort WiFi šildymo sistemos valdymui išmaniuoju telefonu per įprastinį namų Wi-Fi maršrutizatorių su grindų jutikliu, energijos taupymo režimu, septynių dienų temperatūros programavimu.

Termostato valdymo programėlė leidžia valdyti šildomų grindų sistemą išmaniuoju telefonu kur Jūs bebūtumėte – namuose ar bet kurioje pasaulio vietoje, tam tereikia tik internetinio tinklo (Wi-Fi ryšio). Termostatas ir išmanusis telefonas per įprastinį namų Wi-Fi maršrutizatorių (router) gali sujungti į unifikuotą vietinį tinklą iki 32 termostatų, sujungtų viename internetiniame tinkle.

Tai puikus pasirinkimas moderniems, daug keliaujantiems žmonėms, kurie vertina komfortą ir taupo laiką. Termostatų valdymo programėlė leidžia išmaniuoju telefonu valdyti šildymo sistemą skirtinguose kambariuose (svetainė, miegamasis, virtuvė, vaikų kambarys ir pan.) ar keliose skirtingose gyvenamosiose patalpose (butas ar namas pajūryje, sodyba). Programėlė leidžia vartotojui kiekviename kambaryje realiu laiku nustatyti ir palaikyti šildomų grindų temperatūrą. Termostatas montuojamas sienoje į standartinę potinkinę dėžutę ir tinka į žinomiausių jungiklių gamintojų rėmelius.
Prekinis ženklas: Comfort Heat
Modelis: Comfort WiFi
Saugos klasė: IP21
Įtampa, V: 230
Temperatūros skalė: +5...+45 laipsnių
Programavimo režimas: I-VII, kas valandą
Programavimo nustatymai išsaugomi: 2 mėnesius
Maks. aplinkos temperatūra: 28 laipsniai
Srovė, A: 16
Max apkrova, W: 3600
Jutiklis: Grindų ir aplinkos
Jutiklio varža: NTC (12 kΩ )
Jutiklio laido ilgis, m: 3
Matmenys, mm: 83 x 83 x 48
Garantija: 3 metai

Peržiūrėtos prekės

















© 2024 www.sildymo-iranga.lt. Visos teisės saugomos. Svetainių kūrimas

Naujienlaiškio užsisakymas

Užsisakykite www.sildymo-iranga.lt naujienlaiškį ir gaukite 2,90 EUR vertės dovanų kuponą apsipirkti mūsų e-pardutovėje. Kupono kodą atsiųsime Jūsų nurodytu el.paštu.