Centrinis Tuya valdiklis Feelspot T6E Wifi, Zigbee, Bluetooth

Centrinis Tuya valdiklis Feelspot T6E Wifi, Zigbee, Bluetooth
Kaina: 179.01 €
Į krepšelį

Pristatymo laikas: 1-2 d.d.

EAN kodas: 613505-00183
Artikulas: 613505-00183
Centrinis Tuya valdiklis Feelspot T6E Wifi, Zigbee, Bluetooth Centrinis Tuya valdiklis Feelspot T6E Wifi, Zigbee, Bluetooth Centrinis Tuya valdiklis Feelspot T6E Wifi, Zigbee, Bluetooth Centrinis Tuya valdiklis Feelspot T6E Wifi, Zigbee, Bluetooth
Aprašymas

Centrinis Tuya valdiklis Feelspot T6E Wifi, Zigbee, Bluetooth skirtas išmaniųjų jungiklių, rozečių, apšvietimo, užuolaidų, televizoriaus ir t.t. valdymui. Jei jau turite keletą išmaniųjų įrenginių veikiančių kartu su Tuya programėle, šis centrinis Tuya valdiklis leis nuotoliniu būdu valdyti visus įrenginius vienoje vietoje! Viskas, ko reikia, sumontuoti šį valdiklį sienoje ir susieti su Tuya ar Smart Life programėle mobiliajame telefone ar planšetėje.

Atsisiųskite Tuya programėlę per Google Play arba AppStore parduotuvę.

Funkcionalumas

Centrinis Tuya valdiklis Feelspot T6E yra palaikomas kartu su Bluetooth 4.2, Wi-Fi arba itin saugiu Zigbee ryšiu. Išmanusis centrinis valdiklis Feelspot T6E į valdomą namų tinklą leidžia sujungti daugiau nei 100 skirtingų įrenginių.

Išmanusis valdiklis Feelspot T6E turi galimybę sukurti taip vadinamas scenas, skirtas atskiriems įrenginiams sąveikauti tarpusavyje, pavyzdžiui: atitraukti užuolaidas, kai signalizacija išjungiama arba įjungti televizorių, kai užtraukiamos užuolaidos ir pan.

Taip pat, šį modernaus dizaino valdiklį galima valdyti laisvų rankų įranga kartu Google Assistent ar Amazon Alexa įrenginiais.

LCD ekranas

Juodos spalvos su baltu rėmeliu centrinis Tuya valdiklis Feelspot T6E turi 3.4 colių LCD ekraną, kuriame atvaizduojama visų į tinklą prijungtų įrenginių informaciją. Liečiamo ekrano centrinis valdiklis Feelspot T6E turi šviesos ir judesio daviklius, todėl ekrano ryškumas automatiškai reguliuojamasi priklausomai nuo patalpos apšvietimo sąlygų arba aptikus judesį 20 metrų atstumu. Taip pat, išmanusis valdiklis rodo orų, laiko ir datos informaciją. Stilingas centrinio valdiklio Feelspot T6E dizainas tiks bet kuriame interjere!

Funkcijos ir privalumai

  • Saugus ryšys. Centrinis Tuya valdiklis Feelspot T6E veikia kartu su WiFi ryšiu. Taip pat palaiko Zigbee ar Bluetooth protokolus, kurie sukuria dar saugesnį ir patikimesnį ryšį.
  • Patogus valdymas. Jei jau turite keletą išmaniųjų įrenginių veikiančių kartu su Tuya programėle, šis prietaisas leis nuotoliniu būdu valdyti visus įrenginius vienoje vietoje!
  • Didelė talpa. Išmanusis valdiklis Feelspot T6E turi 8 GB ROM atmintį, kuri išsaugo ir leidžia valdyti iki 100 skirtingų „Tuya" įrenginių.
  • Liečiamas ekranas. Juodos spalvos su baltu rėmeliu valdiklis turi 3.4 colių LCD ekraną, kuriame atvaizduojama visų į tinklą prijungtų įrenginių informaciją. Liečiamo ekrano centrinis valdiklis Feelspot T6E turi šviesos ir judesio daviklius.

Techninės savybės

  • Palaikomas ryšys: Bluetooth, Wifi, ZigBee;
  • Maitinimas: 100-240VAC, 50 / 50Hz;
  • Programėlės: Tuya, Smart Life, Google Assistant, Amazon Alexa;
  • Matmenys: 86 x 86 x 36 mm;
  • Spalva: juoda;
  • Rėmelio spalva: balta;
  • Ekranas: 4" colių, 480 x 480;
  • Darbinė temperatūra: 0°C - 40°C;
  • Operacinė sistema: Android 8.1;
  • Atmintis: RAM: 1GB, ROM: 8GB;

Atsisiųsti produkto instrukciją

















© 2024 www.sildymo-iranga.lt. Visos teisės saugomos. Svetainių kūrimas

Naujienlaiškio užsisakymas

Užsisakykite www.sildymo-iranga.lt naujienlaiškį ir gaukite 2,90 EUR vertės dovanų kuponą apsipirkti mūsų e-pardutovėje. Kupono kodą atsiųsime Jūsų nurodytu el.paštu.