"4in1" oro vėsintuvas, oro valytuvas, drėkintuvas ir ventiliatorius CA-106 Smart HEPA

Kaina: 209.00 €
Į krepšelį

Pristatymo laikas: 10 d.d.

EAN kodas: 629916-00349
Artikulas: 629916-00349
Aprašymas

„Clean Air Optima® 4in1“ dizaino oro aušintuvas CA-106 Smart HEPA yra puikus sprendimas patogiam oro vėsinimui, oro valymui, oro drėkinimui ir gaivaus vėjelio kūrimui per atskirai įjungiamą ventiliatoriaus funkciją su 3 pasirenkamais ventiliatoriaus lygiais. „4in1“ dizaino oro aušintuvas, oro valytuvas, drėkintuvas ir ventiliatorius CA-106 Smart HEPA  pasižymi lanksčiomis nustatymo galimybėmis. CA-106 Smart HEPA yra aukštos kokybės oro valytuvas, tinkamas patalpoms iki: 65m² / 160m³. Šis oro aušintuvas turi TRUE HEPA filtrą, kuris užtikrina efektyvų orą valančiųjų dalelių filtravimą bei patalpose esančių kenksmingų mikroorganizmų, tokių kaip bakterijos ir virusai, naikinimą.

TRUE HEPA filtras iš oro išvalo 99,97% visų ore sklandančių dalelių, kurių dydis yra 0,3 mikrono (0,3 µm). HEPA filtras yra efektyviausias oro filtras pašalinant:

  • (smulkias) dulkes, cigarečių dūmus, žiedadulkes;
  • alergenus;
  • visas kitas kietosias daleles;
  • antibakterinis nano sidabro dangos sluoksnis ant filtro pašalina bakterijas ir pelėsius.

Šis oro valytuvas yra kompaktiškas ir patogus naudoti. Jis turi įvairias greičio ir filtravimo režimo parinktis tam, kad galėtumėte pritaikyti valymo procesą pagal savo poreikius. Be to, jis turi tylų (naktinio rėžimo) veikimą, kuris neblaško miego ar dėmesio darbo metu.

Oro valytuvas su keturiomis filtrų technologijomis

1. Pirminis filtras
Pirminis filtras sulaiko dideles dulkių daleles, tokias kaip: pūkeliai, plaukai ir naminių gyvūnėlių pleiskanos.
2. Garavimo filtras
Garavimo filtras turi korio struktūrą, skirtą intensyviam oro drėkinimui ir oro valymui. Ištraukiamas oras iš karto išvalomas natūraliu būdu, panašiu į liūtį ar krioklį, ir tuo pačiu metu išvalomas iki 10 mikronų dalelių. Dalelės surenkamos ir surišamos į vandens rezervuarą. Tai išlaisvina orą nuo dulkių, žiedadulkių ir su dalelėmis susietų kvapų, kurie nebegali patekti į patalpų orą.
3. TRUE HEPA H13 filtras su nanosidabrine danga
TRUE HEPA filtras iš oro išvalo 99,97 % visų ore sklandančių dalelių, kurių dydis yra 0,3 mikrono (0,3 µm). 
4. Jonizatoriaus
talpa > 3 000 000 neigiamų jonų / cm³, kurie yra pasklidę visoje patalpoje, taip neutralizuodami kenksmingas medžiagas ir kvapus. Jonizatorius gamina neigiamus jonus, kad išvalytų patalpų orą ir praturtintų jį aktyviu deguonimi. Tai neutralizuoja nemalonius kvapus ir išvalo teršalus iš oro. Neigiami jonai taip pat turi stiprų antistatinį poveikį. 

CA-106 Smart HEPA oro valytuvas yra puikus pasirinkimas tiems, kas siekia išlaikyti švarų, sveiką ir gaivų orą savo aplinkoje, sumažinti alergenus.

Atsisiųsti produkto instrukciją

















© 2024 www.sildymo-iranga.lt. Visos teisės saugomos. Svetainių kūrimas

Naujienlaiškio užsisakymas

Užsisakykite www.sildymo-iranga.lt naujienlaiškį ir gaukite 2,90 EUR vertės dovanų kuponą apsipirkti mūsų e-pardutovėje. Kupono kodą atsiųsime Jūsų nurodytu el.paštu.